Om

Feltet hvor jeg har begået mig godt, er med de børn og unge som har brug for ekstra omsorg, en individuel snak og et ekstra kram. Jeg både ser, hører og fornemmer deres problemstillinger længe før de bliver italesat. Denne intuitive arbejdsform har jeg bla. andet brugt som lærer og AKT-lærer gennem mange år og som børne og unge mentor hos BeYou. Som coach for forældre til særligt sensitive børn og børn med angst kommer min store faglige og personlige erfaringer for alvor i spil og jeg formår at løfte forældrene til at tage godt hånd om dem selv og deres barn.

Jeg har et super overblik og brænder for alvor igennem, når jeg kan videreformidle det jeg selv tror på og finder stor tilfredshed i at inspirere børn, unge og voksne til at tage et medansvar og finde sin egen vej i livet.

Jeg er 41 år, mor til en dreng på 13 år og bor i Odense. Jeg er uddannet folkeskolelærer fra Frederiksberg i 2003 og har arbejdet som lærer i 10 år. Jeg arbejder som vejleder, coach, kursus- og foredragsholder og BeYou-mentor for børn, unge og voksne.

For 3 år siden udviklede min søn angst for anden gang i sit liv. Jeg har begge gange selv taget hånd om angsten og hjulpet ham ud af den. I dag er min søn tilbage i skole på fuld tid efter 2 års skolevægring og han er ude af sin angst.

Lær her Annes mest læste artikler om særligt sensitive børn og angst

 

Jeg brænder for børns trivsel. At trives er grundlag for al udvikling og alle børn fortjener det bedste udgangspunkt for en god og sund udvikling. Derfor er det vigtigt for mig at udbrede viden om og redskaber til at hjælpe børn med angst.

Men udgangspunkt i det særligt sensitive karaktertræk formidler jeg min viden om det angste barn og kommer med inspiration, råd, hjælp og redskaber til hvordan der kan skabe de bedste rammer for barnet både hjemme og i skolen.

At have angst kan være forbundet med tabu. Jeg vil gerne være åben og fortælle og dele min viden sådan at dette tabu kan fjernes og der kan sættes fokus på hjælp til børn med angst og deres familier.

 

Erfaring, kurser og uddannelser: 

2015-2016 Uddannet Livsmentor hos Body Mind Academy

2013- 2014 Inklusion supervision af kollegaer på Lindevangskolen

2013 Inkluderende klasseledelse og Supervision, Kursus ved professionshøjskolen UCC

 • Inklusion og inkluderende klasseledelse
 • Kollegial supervision
 • Dokumentation; herunder brug af video samt aktionslæring
 • Gennemførsel af kollegial supervision og didaktisk samtale som led i et aktionslæringsforløb

2011 ENVOY Coach – personal guide to classroom mangement

 • Observationer i klasseværelset
 • Feedback til underviseren
 • Fokus på nonverbale elementer
 • Færdigheder i ledelse af klasserummet
 • Værktøjer omkring iagttagelse af elevernes perceptionelle præferencer

2008 – 2014 Praktikkoordinator på Lindevangskolen, Frederiksberg

 • Planlægning og koordinering af praktikken på skolen
 • Skemalægning
 • Gennemførsel af velkomstmøder for de studerende
 • Praktikvejledning

2008 Praktiklæreruddannelse, Metropol læreruddannelsen på Frederiksberg

 • Kommunikations strategier
 • Vejledningsstrategier

2008- 2014 AKT lærer på Lindevangskolen, Frederiksberg

 • Samtaler med elever med særlige vanskeligheder
 • Samarbejde med forældre
 • Kollegial supervision

2006- 2014 Lærer på Lindevangskolen, Frederiksberg

2004 – 2006 Efterskolelærer på Hjemly Idrætsefterskole

1999 – 2003 Læreruddannelsen på Frederiksberg Seminarium