“Jeg synes at det har været godt og sjovt og hyggeligt. Godt fordi at det har hjulpet mig meget og det er hyggeligt for det er helt dejligt og det har været fedt at lære dig at kende. Sjovt fordi vi har skulle lave en masse forskelligt og det har været nogle gode og sjove øvelser. Det har også været dejligt med fx. meditationerne.” Pige på 10 år med angts

“Kære Anne. Under mit forløb hos dig har jeg fået noget jeg ikke har kunne finde andre steder. Jeg har følt mig fuldt forstået og lyttet til af dig, et helt menneske, der sammen med din faglighed også selv ved hvad det handler om at have sensitive og ængstelige børn. Du er tillidsvækkende og inspirernede og du investerer dig selv i din tid med mig. Derfor faldt jeg til ro og fik “mod” på for alvor at begynde at slippe og arbejde og ændre….Og nu har jeg fået øje på muligheder jeg har: I tillid til dig gjorde jeg det du sagde jeg skulle gøre – for så at opleve, at redskaberne rent faktisk virker og giver mening for mig, når jeg vælger at bruge dem regelmæssigt. Det er i form for større ro, lethed og taknemmelighed i nuet. Jeg tror, jeg er blevet bedre til at se tingene mere fra oven og betragte os alle med en større forståelse og mildhed, også når der er dårlige tider og det hele vælter, og overskuddet til at gøre det, jeg ved, er godt mangler. Jeg har fået så meget at arbejde med og er glad for at vide, du er der til en anden gang. Tusind tak” Mor til barn med angst

“Anne er en blændende foredragsholder, der holder lytterne fanget hele vejen med sin fremragende formidlingsevner samt humoristiske og nære facon. Hun formår at tale både til mave, hjerte og hoved, så man både føler sig klædt på med ny forskningsviden, bliver mødt og anerkendt i sine følelser og udfordret på sit mod og dømmekraft både som professionel og forældre til særligt sensitive børn. Hun lyser af erfaring og præsenterer en almen viden og tilgang, der burde tilkomme alle, der vil rumme og udvikle ikke kun særligt sensitive, men alle slags børn.” Gry Tybjerg, skoleleder på Køng Idrætsfriskole, lærer, forskningsassistent og cand, pæd. psyk.

At være mor til et dreng der er særlig sensitiv og udvikler angst, fylder rigtig meget. Da min dreng på 11 år får angst, søger jeg på internettet, og falder over Annes hjemmeside. Det der især får mig til at vælge Anne er at hun kender til vores situation, da hun selv har et barn der har haft angst. Min dreng var meget nervøs inden det første møde med Anne, men efter at have mødt hende og finde ud af at forløbet forgår i hendes eget hjem, får ham til at slappe af. De metoder hun bruger har været helt fantastiske, og hun finde i fælleskab med barnet frem til hvad der virker bedst for ham eller hende. Fra at have en dreng der blev fysisk dårligt inden han skulle lægge sig til at sove, og havde så meget tankemylder i hverdagen. Har jeg nu en dreng der tør at falde i søvn, der bruger de metoder Anne har lært ham når han er bekymret. Det får ham til at slappe af og ikke bekymre sig så meget. Vi er hende evigt taknemmelige. Mor til dreng på 11 år med angst

Anne har den personlige og følelsesmæssige erfaring, den professionelle indsigt og en menneskelig integritet, der gør hende til en meget empatisk og værdifuld rådgiver. Hun har en kæmpe viden om sensitive børn og ængstelighed, men også en holdning og forståelse der virkelig kommer børnene til gavn.
Mor til sensitiv pige

Jeg synes at kurset har givet mig en del at arbejde med. Super rart at høre/få bekræftet, at vi synes det til tider er svært at være rummelig – at vi alle gør det bedste vi kan og at det er ok. Indholdet på kurset var rigtig godt, da det var noget vi selv kan bruge i vores hverdag. Mor til sensitiv dreng- deltager på kurset Boost din forståelse for dit sensitive barn

“Vi bookede et individuelt forløb hos Anne, fordi vi var dybt frustreret over en hverdag der var tung, og som krævede så meget af os som familie. Vores store dreng på 4 år er sensorisk følsom.

Med fokus på vores behov, vores hverdag, vores oplevelser fik vi støtte, erfaringsudveksling, dialoger og ikke mindst flere værktøjer. Værktøjer som vi kan bruge i de situationer hvor det er svært, eller hvor vi som forældre har brug for 6 minutters genopladning.

Det fik os til at forstå at være i det og acceptere det.

Med den dialog, de værktøjer og den forståelse kan vi meget nemmere selv forstå og være i det. Og når vi kan det, ja så kan vores børn og os som familie også. Tusind tak til Anne for de indspark, hun gør en forskel.” Lasse og Louise, forældre til en sensitiv dreng

En verden åbnede sig for os, da vi stødte på Annes hjemmeside. Hun hjalp os med værktøjer til, hvordan vi skulle takle vores følsomme pige. Derudover var det en lettelse at finde en, som vidste hvordan det var, at være forældre og de udfordringer det giver. Vi var så heldige at få Anne ud på vores skole til et foredrag. Også her gik Annes viden og personlige fortælling lige ind. Anne har haft en helt særlig plads i vores hjerter og jeg sender hermed vores bedste anbefalinger. Malene – mor til 9 årig pige

Allerede i min første samtale med Anne, følte jeg en lettelse og et håb. Hun ved, helt ned i detaljen, hvad vi gennemlever, og er fantastisk til at give forståelse, accept og konstruktive råd. Det har været en uvurderlig støtte i en tid, hvor vi står meget alene, fordi omverdenen ikke forstår, og ofte giver råd, der føles som et pres.
Anne har den personlige og følelsesmæssige erfaring, den professionelle indsigt og en menneskelig integritet, der gør hende til en meget empatisk og værdifuld rådgiver. Hun har en kæmpe viden om sensitive børn og ængstelighed, men også en holdning og forståelse der virkelig kommer børnene til gavn.

Mor til barn med angst – om sparring/samtaler med Anne

Hej Anne.

Tusinde tak for et professionelt foredrag.

Jeg vil gerne takke dig for mange gode ”input” via dit foredrag.
Jeg har en datter med OCD, og kan tydeligt genkende mange af dine ”informationer”…!!

Personer og familier som ikke kender til disse ”sensitive børn”, kan ikke sætte sig ind i hvor resurse krævende det er for en familie/parforhold etc. Dette budskab fik du meget klart bragt videre gennem dit foredrag.

Din powerpoint præsentation, som illustrer div rød-/grøn . zoner, kunne jeg tydligt genkende på både godt og ondt!

Endnu engang tak, og jeg vil fremadrettet bruge din kærlige sætning;
( jeg elsker dig, som dú er …etc.)

Far til særligt sensitiv pige – deltager i foredrag

Super inspirerende. Tager meget med hjem.

Dejligt med en masse viden. Et skud bekræftelse til at gå den rigtige vej.

Klarhed over en masse tiltag jeg har fornemmet. Berørt fordi det viser jeg skal lytte til mig selv.

Endnu bedre klædt på til at tage hånd om angsten.

Helt fyldt op. Tager positive ting med hjem.

Fantastisk dejligt. Mere af det. Jeg er på rette vej.

Mødre til børn med angst – deltagere på kursus for mødre til børn med angst

Det har været en rigtig god måde at få sparring med ligesindet. Jeg har taget nogle ting med hjem. Der var god veksling mellem oplæg og taletid til deltagerne. Camille og Anne er meget levende at høre på. Og det er rart at de deler ud af deres egne erfaringer. Mor til 3 sensitive børn – deltager på kurset Boost din forståelse for dit sensitive barn

Gode ting vi selv skulle arbejde med, hvilket giver utrolig god mening og forståelse for barnet og måden det agere på. Fine redskaber til at ændre små ting i hverdagen, som kan gøre en forskel. Mor til sensitive barn -deltager på kurset Boost din forståelse for dit sensitive barn

 

En øjenåbner. Dejligt at dele- og udveksle erfaringer. Dygtige og dejlige undervisere- der ved hvad de taler om, og de brænder for det. Dette kursus er en ny begyndelse for mig og min familie” Mor til sensitivt barn- deltager på kurset  Boost din forståelse for dit sensitive barn

Det var rigtig givende at høre om andres problemer og erfaringer. Det var godt med en mindre gruppe hvor alle var aktive. Mange gode og forskellige råd.  Far til sensitiv dreng – deltager på kurset Boost din forståelse for dit sensitive barn

Jeg må bare fortælle dig, at jeg lige har læst en af dine artikler om angst. Tak!!!!! Som mor og cand.pæd.pæd.psyk’er har jeg kæmpet med bl.a.psykologer, ppr om netop det du beskriver.
Jeg printer med det samme din artikel ud og giver den til min datters børnehave.
Tak for dig, dine ord, dit bidrag til forståelsen af vores børn.

Jeanette

Jeg synes at kurset har givet mig en del at arbejde med. Super rart at høre/få bekræftet, at vi synes det til tider er svært at være rummelig – at vi alle gør det bedste vi kan og at det er ok. Indholdet på kurset var rigtig godt, da det var noget vi selv kan bruge i vores hverdag. Dejligt at høre Anne og Camilles historier, at det kan se sort ud, men der er altid en udvej via kommunikation og accept af vi alle er forskellige. Se de stærke sider hos vores børn. Mor til sensitiv dreng-  deltager på kurset Boost din forståelse for dit sensitive barn

Jeg var rigtig glad for det ”intime rum”. Normalt ville jeg stejle over rundkredsen og ”tætheden” men I formåede at skabe et sikkert, sundt og respektfuldt rum, hvor jeg fik lyst til at tale og lytte. Emnet er højaktuelt fordi vi ikke bliver ”set” ude i samfundet. Der er brug for oplysning og accept af de sensitive børn. Især i det offentlige, så der ikke skal kæmpes så hårdt for barnets trivsel. I gav mig blod på tanden.” Mor til sensitiv plejepige – deltager på Boost din forståelse for dit sensitive barn