BeYou -mentorforløb til børn og unge

Nøgleordene for forløbet er:

selvledelse

– selvkontrol

– selvværd

– selvglæde

Fremtidstro

 

Vi arbejder med:

– Fokus – lære at sætte positivt fokus. Det man giver energi vokser

– Tanker, følelser, handling = resultater

– Målsætning, visioner

– Nænsomt at fjerne indre blokeringer

– Skabe forbindelse mellem hjerne og hjerte

 

Hvordan:

– Samtale

– Coaching

– Kreative opgaver

– Energiredskaber bla. meditation

– walk and talk

 

Hvorfor:

Vi giver den enkelte mod, styrke og tro på at han/hun må stå i verden som den han/hun er – BeYou.
Vi arbejder os hen mod et stærkere selvværd og større selvtillid. Vi giver indsigt i at den enkelte skal være medskaber og har et ansvar for at skabe grobund for det liv han/hun ønsker sig. Vi arbejder med selvkontrol, ser den enkeltes potentiale og hjælper med at bringe det frem i lyset. På den måde hjælper vi til, at alle kan se sig selv som betydningsfuld og opnår selvglæde. Hermed får den enkelte mere fremtidstro og lyst til at gøre noget for at opnå sine mål og drømme og derved til at få et godt og meningsfuldt liv og det uanset om den enkelte er 10 eller 20 år.

 

Tidforløb:

Forløbet strækker sig over 4 x 50 min. sessioner.

Efter hver forløb vurderes det om det vil være gavnligt at fortsætte med endnu et forløb. Der er mulighed for at købe mange forløb efter hinanden og på den måde fastholde og støtte den unge i en positiv udvikling så længe det vurderes nødvendigt.

 

Pris:

3500,00 DKK incl. moms pr. forløb

Betaling til AnneHolst.dk indbetales til Lån og Spar Bank
reg. nr. 0400 konto. nr. 4021476051

Hvor:

Odense, Fyn hos BeYou mentor Anne Holst

Hillerød, Sjælland hos BeYou mentor Camille Anemone Larsen

Se vores BeYou-mentor hjemmeside her

Hvem er BeYou:

 Anne Holst, partner og mentor.

Anne er 41 år, mor til en dreng på 13 år, og bor i Odense. Anne er uddannet folkeskolelærer fra Frederiksberg og har arbejdet som lærer i 10 år. Anne er endvidere uddannet som coach i klasseledelse, supervisor i inklusion, kommunikationsvejleder og livsmentor hos Body Mind Academy. Disse i kombination med hendes intuitive arbejdsform har Anne bl.a. brugt i sit arbejde som AKT-lærer og nu som børne- og unge mentor hos BeYou. Anne finder stor tilfredshed i at inspirere børn, unge og voksne til at tage medansvar og finde deres egen vej i livet.

 

Camille Anemone Larsen, stifter og mentor

Camille er 39 år og mor til 4 drenge, gift med Torben og bor i Hillerød. Camille er uddannet folkeskolelærer fra Frederiksberg Seminarium, politibetjent fra Nordsjællands Politi og livsmentor hos Body Mind Academy. Disse kvalifikationer i kombination kom til udtryk i hendes udvikling af virksomheden BeYou, som arbejder med børn, unge og voksne i alle samfundslag.Camille brænder for at skabe rammer til at alle børn og unge får lige mulighed for at skabe et godt liv—til gavn for dem selv og andre.

Tilsammen udgør Anne og Camille BeYou hvor visionen er at give børn og unge muligheden for at blive lige præcis dén udgave af sig selv, der giver mest mening for dem. BeYou ønsker at gøre op med billedet af hvad der er normalt, og fremelske de træk ved den enkelte som udgør deres unikke jeg.

Kontakt og information:

Anne Holst, 60601650, info@anneholst.dk

Camille Anemone Larsen, 26800139, camille@beyoumentor.dk

Find os her: BeYou mentor på FB